Benieuwd hoe het is om als servicemonteur voor Metos te werken?
Bij Metos zijn we altijd op zoek naar gedreven servicemonteurs met passie voor hun vak, die ons serviceteam willen komen versterken. De afdeling service & onderhoud is namelijk een belangrijke afdeling binnen Metos. Benieuwd hoe het is om als servicemonteur voor Metos te werken?
Collega Daniël vertelt er in de onderstaande video meer over! Enthousiast? Bekijk onze werken bij pagina en soliciteer direct!
De horecawereld maakt een grote sprong richting duurzaamheid met de lancering van de Upcycle Kitchen tijdens Horecava 2025. Dit initiatief, gedragen door grootkeukenleveranciers waaronder Metos, is een collectieve aanpak om hergebruik van...
Slechte ergonomie in professionele keukens kan leiden tot een lagere productiviteit en meer stress en ziekteverzuim bij het personeel. In deze blog geven Finse collega's Petri Simonen en Elisa Rontu...
De grootkeukentechniek is continu in beweging. Innovaties en maatschappelijke ontwikkelingen zorgen ervoor dat keukens steeds slimmer, efficiënter en duurzamer worden. Danny en Bart zetten de belangrijkste trends en ontwikkelingen voor...
Bij Kesbeke draait alles om het maken en ontwikkelen van fijne tafelzuren. Maar zelfs in de kleine ontwikkel keuken van Oos staat de technologie niet stil!
In deze video laat onze culinair adviseur Danny zien hoe je met het bladerdeeg programma op de Metos iCombi Pro de perfecte banketstaaf kunt afbakken. Ook deelt hij zijn favoriete...
Product Manager Anssi Kaikkonen vertelt hoe je jouw vaatwasmachines in topconditie kan houden. "Vaatwassers de longen van de keuken – ze zorgen ervoor dat de keuken kan blijven "ademen"."
In het hart van Punavuori, Helsinki, vind je Nolita: een gezellige bistro en bakkerij die eind 2023 haar deuren opende. Gevestigd in een traditioneel bakkerijpand met een rijke geschiedenis, combineert...
Het runnen van een professionele keuken is een uitdaging vol dynamiek: van het verwerken van verse ingrediënten tot het omgaan met personeel en onverwachte situaties. Hoe zorg je ervoor dat...