Terug naar het overzicht

De Metos open keuken dagen: Reserveer voor de keukenscan

20 / 04 / 2021

WAAROM DE OPEN KEUKEN DAGEN?

Bij Metos geloven we in transparantie. We kunnen onze expertise pas leveren als we een kijkje in de keuken hebben genomen. Zo creëren wij een duidelijk beeld van uw horecaconcept. Met deze inzichten voorzien wij u van het beste advies, de beste service én kunnen we snel acteren op onverwachte situaties.

Wij begrijpen de dynamiek van een goede professionele keuken als geen ander en zijn er om samen met u het maximale uit uw keuken te halen.

Nu de meeste horeca gedeeltelijk of helemaal dicht is gegaan, is het laatste wat u wilt dat uw keuken niet het toprendement haalt of zelfs stuk gaat op dagen dat u de verloren omzet aan het inhalen bent.

De open dagen van Metos zijn bedoeld om juist nu een inventarisatie te doen, zodat we vanuit voorkennis snel een oplossing hebben om uw onderneming het duwtje in de rug kunnen geven binnen de financiële mogelijkheden van dit jaar.

Dat betekent op korte termijn een service van topkeuken niveau, zodat we samen kunnen bouwen aan een partnership voor de toekomst afgestemd op uw horecauitdaging.

VRAAG NU VRIJBLIJVEND DE SCAN AAN!

Metos Kitchen Experience Centre, een kijkje in de grootkeuken van morgen 04 / 03 / 2021 Volgend bericht