Wat we doen

Wij geloven dat elke keuken een intelligente en doordachte productieruimte moet zijn. Op maat van ieders horeca uitdaging, wensen of benodigdheden.

Wat we doen
Metos_ontvangsthal_0004.jpg

Kitchen intelligence

Wij worden gedreven door innovatie en de passie voor verbetering binnen grootkeukens. Dat beperkt zich niet tot het steeds blijven optimaliseren van ons aanbod in apparatuur, maar vooral onze filosofie over verschillende keukens. Hoe halen we het hoogste rendement uit een grootkeuken? Hoe zorgen we voor een duurzamer energieverbruik? Hoe zorgt u dat al uw personeel veilig kan werken in de keuken? Welke apparatuur heeft u nodig om uw rendement te verbeteren?

Benieuwd hoe?
Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar!

Metos_personeel_0008.jpg

Full-service in grootkeukens op topniveau

Bij Metos worden we gedreven door innovatie en de passie voor verbetering. Dat beperkt zich niet tot het steeds blijven optimaliseren van ons aanbod in apparatuur maar vooral onze filosofie over verschillende keukens, efficiency, ergonomie, circulariteit, duurzaamheid én rendement.

De eerste stap om een succesvolle en renderende grootkeuken te creëren is het dialoog. Met een persoonlijk gesprek kunnen onze adviseurs begrijpen waar uw horecaconcept om draait.

Op basis van uw wensen, activiteiten, gecombineerd met onze kennis van nieuwe technologieën, ervaringen en apparatuur, maken wij het plan van uw professionele grootkeuken op maat, voorzien van een heldere offerte.


Tijdens het gehele proces is persoonlijk contact belangrijk. Voor ieder individueel project wordt een team samengesteld met ervaren projectleiders, tekenaars en techneuten dat samenwerkt met u als klant. Zo waarborgen wij dat onze grootkeukens een intelligente en doordachte productieruimtes zijn van topniveau.

DSC06398 top 5 foto koeling

Koeltechniek: van installatie tot service & onderhoud!

Metos levert hoogwaardige en duurzame koeloplossingen, die voldoen aan de kwaliteit die wordt gevraagd in de professionele grootkeuken.  Voor elk segment hebben we onze eigen benadering, bijvoorbeeld voor restaurants, hotels, retail en ziekenhuizen. Deze oplossingen voldoen aan de meest rigoureuze voedselveiligheids- en kwaliteitsnormen, waarborgend dat elke keuken efficiënt en naadloos functioneert. Het uitgebreide gamma van Metos, variërend van koelkasten en vriezers tot op maat gemaakte koel- en vriescellen, is specifiek afgestemd op de individuele behoeften van elke keuken. Naast een eigen koelafdeling, werken we samen met vooraanstaande koelpartners. Deze synergie zorgt ervoor dat Metos in staat is om te voorzien in installatie tot service en onderhoud.

metos-apparatuur.jpg

Metos Operational Lease

Met moderne horeca apparatuur kunt u het verschil maken in uw horeca onderneming.
Naast het aanschaffen van apparatuur biedt Metos ook de mogelijkheid om
professionele keukenapparatuur te leasen.

Zo kunt u zonder investering toch beschikken over de nieuwste, zuinigste en modernste apparatuur in uw professionele keuken.
U hoeft zich niet druk te maken over het onderhoud; Metos zorgt dat de apparatuur in topconditie blijft.

Benieuwd naar Metos Operational Lease?

Metos_Keuken_voorbereiding_0002.jpg

Kookdemonstraties

Onze grootkeukens en apparaten worden met veel deskundigheid geïnstalleerd. Om het rendement te halen van de verschillende apparaten is het belangrijk te weten hoe ze werken. Hiervoor hebben wij diverse kookdemonstraties ontwikkeld.

Het programma wordt gegeven door een ervaren chef. Hij heeft op veel locaties gebruikers begeleid en kan daardoor ervaringen van andere klanten gebruiken en overbrengen.

Het doel is om de gebruiker vertrouwd te maken met de functies, mogelijkheden, beperkingen en risico’s van de apparatuur.
Hierdoor maken we de keuken veiliger, makkelijker in gebruik en zorgen we voor meer rendement door efficiëntie.

WeCare_afbeelding_blog_alacarte

Innovatieve concepten

Wij geloven dat elke keuken een intelligente en doordachte productieruimte moet zijn. Op maat van ieders horeca uitdaging, wensen of benodigdheden. Dit vraagt om slimmere oplossingen. Vanuit onze ervaring en kennis, kunnen wij complete keukenconcepten ontwerpen, de beste apparaten selecteren, ergonomische routing aanbrengen en zorgen dat iedereen het beste kan presteren in de keuken.

Zo ontwikkelde wij onder anderen het HACCP Controlesysteem; een efficiënte digitale tool waarmee de voedselveiligheid bewaakt wordt en u kosten kunt besparen.

Een ander voorbeeld is het WeCare; een à-la-carte uitgiftesysteem voor de zorg. Bewoners hebben hierdoor dagelijks de keuze uit verschillende versbereide maaltijden en kunnen hun eigen portiegrootte bepalen

Liever door ons gebeld worden?

*Verplichte velden