Terug naar het overzicht

Metos en Van Dorp Grootkeukens bundelen krachten

02 / 03 / 2021

Metos en Van Dorp Grootkeukens werkten al samen maar deze samenwerking wordt vanaf vandaag nog intensiever. De activiteiten van Van Dorp Grootkeukens worden geïntegreerd in de bedrijfsvoering van Metos. Hierdoor ontstaat nog meer expertise en kennis op het gebied van professionele keukens en spoelkeukens. Ook het netwerk van service en onderhoud wordt samengevoegd, zodat er met 60 grootkeukenmonteurs over heel Nederland een nog betere spreiding is en de klant dus sneller kan worden geholpen.

Willem van den Burg, algemeen directeur van Metos: “Deze bundeling van krachten past uitstekend in onze ambitie om marktleider te blijven op het gebied van grootkeukens en sluit goed aan bij onze strategie. Wij verwachten dat de komende jaren de vraag in de markt meer zal verschuiven van complete nieuwbouw naar renovatieprojecten en de ontwikkeling van circulaire projecten. Ook wordt de vraag naar langjarige onderhoudscontracten groter waardoor service & onderhoud nog belangrijker worden. Doordat we de kennis van onze eigen specialisten op het gebied van advies, ontwerp, projectmanagement, installatie, techniek, service én gerenommeerde toeleveranciers met elkaar combineren voegen we veel waarde toe voor onze klanten.”

Henk Willem van Dorp, algemeen directeur bij Van Dorp Grootkeukens: “Wij willen onze klanten full-service ondersteunen en dat kunnen we blijven doen als we onze krachten bundelen met Metos. Klanten behouden vooralsnog hun contract met Van Dorp Grootkeukens en hun vaste contactpersoon/monteur. Ruim voor einde van het contract gaan wij samen met Metos met onze klanten in gesprek over een nieuw contract. Ze hebben daarbij het voordeel van de kennis en expertise van Metos en haar grote service- en onderhoudsnetwerk.”

Klik hier voor meer informatie over Van Dorp. 

elevate.jpg
Keuze voor energiezuinige grootkeukenapparatuur nog aantrekkelijker 02 / 03 / 2021 Volgend bericht