Terug naar het overzicht

Ake Ideal Nordcap introduceert Viresmo. Metos gecertificeerd dealer.

14 / 06 / 2021

Lancering virtueel afhaalsysteem voor gekoelde food- en drankproducten

Ake Ideal Nordcap introduceert de virtuele reserveringsmodule Viresmo. Dit is een smart versboxsysteem waarmee bedrijven uit de foodservice en de institutionele sector hun gekoelde producten 24/7 aan consumenten kunnen aanbieden op een hygiënische en voedselveilige manier die bovendien hufterproof is. Dankzij dit afhaalsysteem spelen bedrijven in op trends als minder foodwaste en mentaal gemak voor de hedendaagse consument. Iets waar Metos graag aan bijdraagt en dan ook met trots kan melden dat Metos gecertificeerd Viresmo dealer is én 24/7 service verleent.

Viresmo is een afkorting van Virtuele Reserverings Module. Het bestaat uit een gekoeld versboxsysteem met 8 tot 14 modulair in te delen vakken dat eenvoudig te koppelen is aan een website of webshop. Dit slimme en ‘on demand’-afhaalsysteem werkt als volgt: klanten bestellen online een koelverse maaltijd, foodproduct of drank. Ze ontvangen een code die gekoppeld is aan het systeem. Daarmee opent de klant de bijbehorende versbox. Hij kan zijn bestelling 24/7 afhalen op een voor hem geschikt tijdstip.

Openingstijden verlengen
Daarnaast beschikt het Viresmo-afhaalsysteem over de slimme vending app-tool Woyti, welke uitermate geschikt is voor bedrijven in de foodservice die to go- producten aanbieden. “Je kunt hiermee je openingstijden verlengen en inspelen op voedselverspilling door dagverse producten die ‘over’ zijn hier aan te bieden. De consument kan zo online en op afstand de beschikbaarheid en voedselinformatie zien en desgewenst de producten reserveren”, vertelt commercieel directeur Joshua Winnen van Ake Ideal Nordcap. Deze importeur van food- en horeca-apparatuur brengt Viresmo op de Nederlandse markt.

Maaltijd voor de nachtploeg
Ook voor de bedrijfscatering- en instellingsbranche biedt Viresmo uitkomst. “In bedrijven waar mensen 24/7 werken, kun je voor de nachtploeg eenvoudig een gekoelde maaltijd, gebaseerd op de persoonlijke (dieet)wensen van de consument, in de versbox klaar zetten. Deze kunnen werknemers zelf door middel van een magnetron verwarmen. Je bedrijfsrestaurant hoeft daarvoor niet open te blijven.”

Mentaal gemak
Viresmo gaat vele stappen verder dan de bestaande vendingmachines. De virtuele reserveringsmodule haakt aan bij trends als personalised food, digitalisering en de vraag naar meer mentaal gemak bij jonge consumenten. Uit recente onderzoeken van FSIN blijkt dat de eerder ingezette trend naar ‘thuis uit eten gaan’ aanhoudt. De jongere generatie is ‘meal prep fatigue’ en wil een gezonde maaltijden eten. “Die vinden ze bij versspecialisten als horeca, slager en cateraars. Met Viresmo spelen deze ondernemers perfect in op deze trend”, aldus de commercieel directeur.

Metos gecertificeerd dealer + service partner.
Wij als Metos zijn gecertificeerd dealer en zijn met onze eigen servicedienst in staat om 24/7 service te verlenen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden van Viresmo.
Bel naar 088 – 0242 322 of mail naar verkoop@metos.nl voor meer informatie.

werking.PNG
De Metos open keuken dagen: Zekerheid bij topdrukte 22 / 04 / 2021 Volgend bericht