Zin om uw proefzintuigen te prikkelen? Wat weet u over MVO en toekomstbestendig ondernemen? Wat eet een topsporter? En waar denkt u aan bij het inrichten van horeca en bedrijfsrestaurants? Wat deze vragen gemeen hebben? Waar food is, zijn keukens!
Op 28 juni 2022 organiseren wij het Kitchen Intelligence event. Op die dag behandelen we thema’s als beleving, duurzaamheid en samenwerking en willen we u inspireren om in deze roerige tijden, uw professionele keuken optimaal en veilig in te richten, er altijd het maximale uit te halen én toekomstproof te maken.
Dat doen we met diverse concepten, plenaire sessies, inspirerende gastsprekers, stands van gewaardeerde toonaangevende partners en een bezoek aan Team DSM (wielerploeg).
Schrijf u nu vrijblijvend in als u dat nog niet gedaan heeft en wij houden u op de hoogte.
Naast het kennis opdoen ontmoet u vakgenoten en interessante relaties, geniet u van heerlijke gerechten bereid door topchefs, de lekkerste koffie’s, sluiten we af met een borrel en delen we tot slot samen met onze partners een leuke goodiebag uit.
Het is mogelijk om een dagdeel te bezoeken om uw drukke agenda niet teveel te belasten. U bent de hele dag welkom maar de beurs, presentaties en rondleidingen zijn zo gepland dat een halve dag bezoeken ook mogelijk is.
DOORLOPENDE PROGRAMMA'S
Naast onze sprekers hebben wij ook de gehele dag door de volgende doorlopende programma's:
10.00 - 17.00 Kookdemo's, concepten en presentatie door Metos en partners.
10.00 - 16.30 Rondleidingen magazijn en kantoren door Metos (op aanvraag).
10.00 - 16.30 Rondleidingen Team DSM (op aanvraag).
Om alles in goede banen te leiden hebben we een aantal zaken op een rijtje gezet. Het belangrijkste; We hebben beperkt plaats dus meld u zo snel mogelijk aan als u dat nog niet gedaan heeft.