Terug naar het overzicht

NEDERLANDSE CHIPMACHINEFABRIKANT

VELDHOVEN

05

Er werken maar liefst 85 nationaliteiten die allemaal zo hun voorkeur hebben voor gerechten. In het 4000 vierkante meter tellende bedrijfsrestaurant kunnen 1500 mensen tegelijk eten.

Het project

Metos heeft voor dit project de gehele keuken- en spoelkeuken inrichting verzorgt met hoogwaardige apparatuur en een efficiënte routing. Iedere keuken in het bedrijfsrestaurant heeft z’n eigen concept en apparatuur. Verder zijn er 2 complete spoelkeukens ontwikkeld en een voorbereidingskeuken.

De klant heeft als onderdeel van de spoelkeukens gekozen voor een Solus Eco, dankzij deze innovatieve en unieke oplossing kan het volume van het voedselafval worden gereduceerd tot wel 80%. De droge pulp die overblijft heeft niet alleen voordelen uit hygiënisch oogpunt, maar is ook nog eens milieuvriendelijk te verwerken.

Een andere unieke en ergonomische oplossing voor de spoelkeuken  is het hoog laag sorteersysteem van Rendisk. De dienbladentransportband is boven de sorteerunit gesitueerd. Het personeel gebruikt hierdoor de zwaartekracht om de vaat in de korven te plaatsen die eronder staan. Zo ontstaat er een verantwoorde ergonomische rechte houding tijdens het sorteren van de vaat en voorkomt het systeem onaangename werkhoudingen.

HAMPSHIRE HOTEL GRAVENHOF ZUTPHEN 01 / 10 / 2021 Volgend bericht

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en gerichte advertenties te kunnen tonen via derde partijen. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken in de cookie policy. U kunt de cookies toestaan door op "Accepteren" te klikken.