Terug naar het overzicht

VAN DER VALK BRUSSEL AIRPORT

MACHELEN

30
vd Valk Brussel verkleind (49).jpg

VAN DER VALK BRUSSEL AIRPORT MACHELEN

Marco Janssen – Chef Kok: 

"Ik heb de commercieel directeur, projectleider, sales medewerker en monteurs mogen ontmoeten. Allen waren ze bereid om mee te denken met onze wensen. Zelfs nog na de plaatsing. En ook zonder uitzondering heb ik zeer fijn met ze samengewerkt." 

De uitdaging 
De spoelkeuken is de hele dag vol in bedrijf. De wens van de klant was een compacte spoelkeuken met veel capaciteit en met een ruime uitloop voor schone vaat. 

Het project
Er is veel aandacht besteed aan de hygiëne in de spoelkeuken. Er zijn onder de apparatuur, sorteertafels e.d. zo min mogelijk poten geplaatst en daarnaast zijn alle afvoeren gecentraliseerd. Op deze wijze kan de spoelkeuken heel goed schoon worden gemaakt. De logistiek in de keuken is zeer efficiënt en de apparatuur is afgestemd op de benodigde capaciteit. De pannenwasser is geïntegreerd in het sorteerstation. Er is een lange rollertafel, zodat er veel ruimte is voor korven met schone vaat.

Meer informatie
Wilt u weten wat Metos voor uw bedrijf kan betekenen? Neem eens vrijblijvend contact op met een van onze enthousiaste verkoopadviseurs via 088 – 0242 300 of verkoop@metos.nl

UNILEVER 04 / 10 / 2021 Volgend bericht