Metos in het onderwijs

Metos is dé specialist als het gaat om professionele (spoel)keukens in het onderwijs. Bij Metos bieden we een breed scala aan oplossingen voor onderwijs keukens. Dit kan variëren van op maat gemaakte keukens tot verkoop van losse- en refurbished apparatuur, service & onderhoud en hebben we de optie tot lease. Door onze uitgebreide kennis en innovatieve aanpak kunnen we u helpen om een stimulerende leeromgeving te creëren voor uw leerlingen waarin ze zichzelf optimaal kunnen ontwikkelen.

Bekijk ons portfolio om te zien welke onderwijsinstellingen u voor gingen.

Ontdek Kitchen Intelligence bij Metos

Bij Metos zien we de keuken als een centrale plek van ondernemingen, instellingen en restaurants. De keuken is dé plek waar beleving wordt gecombineerd met hedendaagse technieken maar waar ook gepresteerd wordt en waar ergonomie, veiligheid, duurzaamheid en gastronomie samenkomen.

Professionele onderwijs keukens voor culinaire opleidingen

Als marktleider op het gebied van professionele (spoel) keukens begrijpen wij volledig dat het een uitdaging kan zijn om een stimulerende werkomgeving te creëren voor leerlingen waarin ze kunnen leren, groeien en ontwikkelen. Bij Metos weten we dat veiligheid, ergonomie en flexibiliteit essentieel zijn voor uw onderwijsinstelling. Een goed doordachte professionele onderwijs keuken is van groot belang voor de leerlingen om zich te kunnen voorbereiden op een succesvolle carrière in de culinaire wereld. Hier maakt Metos graag onderdeel van uit!

Metos Scalda Middelburg20220513_3870.jpg

Samen werken tot de perfecte oplossing!

Bij Metos vinden we het belangrijk om nauw met elkaar samen te werken want op deze manier kunnen we uw doelen, behoeften en wensen beter begrijpen. Samen met een team van experts op het gebied van professionele keukens in het onderwijs, kunnen we de best mogelijke oplossingen ontwikkelen hierbij rekening houdend met uw unieke situatie.

Metos biedt maatwerkoplossingen aan waar we niet alleen rekening houden met de functionele aspecten van de professionele keuken, maar ook aandacht besteden efficiëntie, duurzaamheid en gebruiksgemak. Samen zorgen we ervoor dat uw onderwijsinstelling wordt voorzien van een keukenoplossing die niet alleen het leren ondersteund, maar ook een inspirerende omgeving wordt waarin studenten kunnen groeien en hun culinaire vaardigheden kunnen ontwikkelen.

Productafbeeldingen_refurbished_promo-blauw

Op zoek naar losse professionele horeca-apparatuur voor in het onderwijs?

Bij Metos hebben we altijd een ruime voorraad aan hoogwaardige horeca-apparatuur klaar staan, bieden we flexibele leaseopties aan en hebben we ruime keuze aan duurzame refurbished apparaten. Ons toegewijde service- en onderhoudsteam staat altijd paraat om uw apparatuur in topconditie te houden, zodat u zich kunt richten op het opleiden van de culinaire toppers van de toekomst. Laat uw leerlingen kennis maken met het betrouwbare apparatuur en uitstekende ondersteuning van Metos.

 • Uit voorraad leverbaar
 • Inclusief standaard 6 maanden garantie
 • Ook refurbished mogelijkheden
Wist je dat..._Horeca pagina
Monteur_auto_buiten.jpg

Service & Onderhoud voor uw onderwijsinstelling

Met een professioneel team van ruim 60 servicemonteurs en een snelle beschikbaarheid van apparatuur en onderdelen dragen wij zorg voor de continuïteit van uw lesprogramma. We staan 24/7 voor u paraat!

 • Landelijke dekking
 • Apparatuur op voorraad
 • Groot onderdelen magazijn
 • Nachtbevoorrading bussen
metos-apparatuur.jpg

Metos Operational Lease

Door gebruik te maken van moderne horeca-apparatuur kunt u het verschil maken in uw onderwijsinstelling. Naast het aanschaffen van Metos apparatuur heeft u nu ook de optie om professioneel keukenapparatuur te leasen.

Zo kunt u zonder investering toch beschikken over de nieuwste, zuinigste en modernste Metos apparatuur in uw professionele keuken. Als u een apparaat leased hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud: Metos zorgt ervoor dat uw apparaat in topconditie blijft!

 • Geen onderbrekingen in het lesprogramma
 • Geen renteboete
 • Inclusief service & onderhoud
Logo's onderwijs pagina
WoutervanderSar_17.120100-18.jpg

Onze onderwijsspecialisten staan voor u klaar!

Onze onderwijsspecialisten staan voor u klaar om hun uitgebreide expertise en ervaring in te zetten voor elk onderwijs gerelateerd vraagstuk. Door de jarenlange ervaring zijn zij ware specialisten in hun vakgebied. Of het nu gaat om advies over losse apparatuur of om servicegerichte oplossingen, zij weten als geen ander hoe ze uw onderwijsinstelling kunnen ondersteunen en deze naar een hoger niveau weten te tillen.

Mail: verkoop@metos.nl

Bel: (+31) 088 – 0242 322

Jeroen_.2e16d0ba.fill-900x700-c100

Blijf uzelf ontwikkelen!

Als onderwijsinstelling weet u als geen ander hoe belangrijk het is om te blijven leren, groeien en ontwikkelen. Tijdens onze Metos kenniscarrousel willen wij u graag informeren en enthousiasmeren over de laatste innovaties op het gebied van de grootkeukentechniek. Hier ontdekt u nieuwe apparatuur en technologieën die u kunt toepassen in uw onderwijsinstelling. De interactieve demonstraties bevatten een gevarieerd programma en duren ongeveer 25 minuten.

 • Verhoog de productiviteit
 • Gebruiksgemak en werkplezier
 • Ergonomie
 • Juist gebruik van de apparatuur

Andere vraag?

*Verplichte velden