header-vacatures-accm-west
123123.PNG

Ben jij iemand die klanten een gedegen advies geeft?

En wil je:

 • Werken aan professionele groot keuken en spoelkeuken projecten?
 • Veel vrijheid in het uitvoeren van jouw werk?
 • Werken bij een bedrijf waar mensen écht voor elkaar klaar staan?

Kom dan werken bij Metos en groei met ons mee!

Over Metos

Metos is gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van grootkeukens en spoelkeukens. Ons bedrijf is onderdeel van de Italiaanse ALI Group: de grootste leverancier van grootkeukenapparatuur in Europa. Doordat Metos samenwerkt met de 103 merken die onder de ALI Group vallen, kunnen we betrouwbare en hoogwaardige apparatuur verwerken in onze keukens. Belangrijke aspecten van keukens zijn duurzaamheid en efficiëntie. Wij geloven dat elke keuken een intelligente, doordachte en duurzame productieruimte moet zijn en werken samen met onze klanten om dit te bewerkstelligen. Onze slogan ‘kitchen intelligence’ staat centraal in onze organisatie. Metos is op weg om een data-gedreven organisatie te worden.

We staan écht voor elkaar klaar en zijn trots op ons werk

Bij Metos werken we met elkaar in een prettige sfeer in een no-nonsense cultuur. We staan écht voor elkaar klaar en zijn trots op ons werk. En dat doen wij vanuit een modern pand in Deventer (op het A1 bedrijventerrein) met ruim 160 enthousiaste collega’s. Niet zo gek dat we zoveel bevlogen collega’s hebben, want naast de fijne werksfeer zijn onze projecten ook niet de minste. Zo werken we met inspirerende klanten zoals de Efteling, Artis, VU Medisch Centrum Amsterdam en Booking.com. Kortom, heel mooie op maat gemaakte intelligente grootkeukens.

Metos_Keuken_voorbereiding_0010.jpg

Wat ga je doen?

Als accountmanager in de regio West (groot Amsterdam) ben je verantwoordelijk voor het hele verkooptraject van grootkeukens en spoelkeukens. Van acquisitie en advies, schetsontwerp, offertes calculeren en uitbrengen, orders binnenhalen tot overdracht aan de projectleider en after sales. Een functie met veel afwisseling dus, die je veelal vanuit huis of onderweg en bij klanten kunt uitvoeren. Om feeling te houden met de organisatie hebben we maandelijkse verkoopvergaderingen en ben je met enige regelmaat in Deventer te vinden.

Om jouw omzetdoelstellingen te behalen, kun je in deze functie beginnen door de dienstverlening bij bestaande klanten uit te breiden, of door relaties of prospects waar al eerder contact mee is geweest te benaderen. In regio west is de markt door jou voorganger al goed bewerkt, maar zijn er nog volop kansen voor versteviging en uitbreiding. Het is aan jou om deze kansen te zien en te pakken.

''Met jouw technische en logische inzicht weet je alle wensen en adviezen te vertalen in een plan en uiteindelijk een offerte''

Je gaat met (potentiële) klanten in gesprek en maakt een eerste (handmatige) schets en een plan voor een efficiënt ingerichte nieuwe grootkeuken. In de toekomst leer jij vorm te geven aan het schetsontwerp in een gedigitaliseerd tekenmodel. Als jij dit al kunt, dan leren collega’s graag van je. Je inventariseert de wensen van de klant en geeft adviezen, bijvoorbeeld over het gebruik van de best passende en duurzame keukenapparatuur. Met jouw technische en logische inzicht weet je alle wensen en adviezen te vertalen in een plan en uiteindelijk een offerte. De offerte kan samen met de verkoopbinnendienst of in eigen regie aangeboden worden aan de klant. Ook werk je samen met de collega’s van de tekenkamer die jouw schetsen uitwerken tot een verkoop technische 3D tekening, of aansluittekeningen voor de projectleiders.

Wordt jouw offerte een opdracht? Dan draag je de informatie zorgvuldig over aan jouw collega van de verkoop binnendienst en de projectleider, zodat zij de opdracht in behandeling kunnen nemen. Je blijft aan de zijlijn wel betrokken bij het project, want jij wil jouw klant natuurlijk niet uit het oog verliezen en volgt na oplevering ook het after sales traject op.

Metos_kantoren_0012.jpg

Belangrijk om te weten:

Ons werk is mooi, maar soms ook pittig. Want, wij zijn vaak de laatste schakel in het bouwproces en dat maakt dat er soms in een korte periode veel van ons wordt gevraagd. Je moet daarom stevig in je schoenen staan om als aanspreekpunt creatief mee te denken en wanneer nodig met alternatieven en oplossingen te komen.

Ondanks dat je solistische functie hebt en veel alleen onderweg bent, kun je altijd rekenen op hulp van je collega’s. Dit zit nou eenmaal in de cultuur van ons bedrijf. We zijn nuchter, werken hard, staan met beide benen op de grond en maken samen gewoon heel mooie projecten. Hierin speel jij een belangrijke rol en dat realiseren wij ons ook. Zo kun je rekenen op ondersteuning als dat nodig is, op welk gebied dan ook.

blog1.jpg

Wat breng je?

 • Hbo werk- en denkniveau
 • Woonachtig in Noord-Holland of Zuid-Holland
 • Technisch en logisch inzicht
 • Communicatief vaardig en bedrijfseconomisch denken
 • Affiniteit met keukentechniek
 • Teamspeler met een oplossings- en resultaatgerichte instelling
WoutervanderSar_18.021400-14.jpg

Wat krijg je?

 • Vanaf circa € 3.500, - tot € 6.000, - bruto p/m (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • 40-urige werkweek
 • Royaal verlof: 41 dagen (27 vakantiedagen, 13 ADV dagen en 1 duurzame inzetbaarheidsdag volgens CAO Metalektro) op basis van 40 uur
 • Korting op een fitnessabonnement
 • Persoonlijk ontwikkelplan dat jij zelf vormgeeft, interne en externe opleidingsmogelijkheden
 • De mogelijkheid om thuis te werken
Metos_ontvangsthal_0004.jpg

Nieuwsgierig geworden?

Aarzel dan niet en laat je gegevens achter zodat wij contact met je kunnen leggen.

Stap 1: Vul onderaan de pagina het formulier in en laat je telefoonnummer achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Klim je liever in de pen voor een sollicitatiebrief en je CV, dat kan natuurlijk ook. Mail dan naar onze HR-afdeling, werken@metos.nl. Heb je nog vragen? Dan kan je ook bellen met Willem van den Burg op 088 – 0242 322.

Stap 2: Zijn we een match? Dan nodigen we je direct uit voor maximaal twee gesprekken bij ons op kantoor in Deventer. We geven je graag een rondleiding zodat je kunt kennis maken met je toekomstig collega’s. Tot slot zal er een arbeidsvoorwaarden gesprek plaatsvinden.

Stap 3: Zijn we het samen eens? Dan hopen we je binnen een maand de hand te kunnen schudden.

Wil je dat we jou bellen?

*Verplichte velden