Header_busje_leerwerkplek.jpg

Woonachtig in Noord-Holland, Zuid-Holland, Brabant of Limburg? En wil je werken en leren?

 • Ontwikkel een specialisatie in de electrotechniek, koeltechniek, werktuigbouwkunde, mechanisatietechniek of metaalbewerking (plaatwerk industrie). Wij leren jou het vak van de groot keukentechniek.
 • Rijden in je eigen Metos bus als je zelfstandigheid bereikt hebt. Je moet natuurlijk wel een rijbewijs hebben 😊. Nog geen rijbewijs, niet erg! We koppelen je aan een van onze monteurs waar je met mee mag rijden.
 • Werken, leren en verdienen tegelijk.

Metos is al jaren onbetwist marktleider in Nederland op het gebied van professionele keukens en spoelkeukens.

Metos is gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van grootkeukens en spoelkeukens. Ons bedrijf is onderdeel van de Italiaanse ALI Group: de grootste leverancier van grootkeukenapparatuur in Europa. Doordat Metos samenwerkt met de 103 merken die onder de ALI Group vallen, kunnen we betrouwbare en hoogwaardige apparatuur verwerken in onze keukens. Belangrijke aspecten van keukens zijn duurzaamheid en efficiëntie. Wij geloven dat elke keuken een intelligente, doordachte en duurzame productieruimte moet zijn en werken samen met onze klanten om dit te bewerkstelligen. Onze slogan ‘kitchen intelligence’ staat centraal in onze organisatie. Metos is op weg om een data-gedreven organisatie te worden.

Monteur_auto_buiten.jpg

Over Metos

Bij Metos werken we met elkaar in een prettige sfeer in een no-nonsense cultuur. We staan écht voor elkaar klaar en zijn trots op ons werk. We werken vanuit een modern pand in Deventer met enthousiaste collega’s waarvan er zo’n 60 in de buitendienst door het hele land. Het is niet zo gek dat we veel bevlogen collega’s hebben, want naast de fijne werksfeer zijn onze projecten en service klanten ook niet de minste. Zo werken we met inspirerende klanten zoals de Efteling, Artis, VU Medisch Centrum Amsterdam en Booking.com en Defensie. Kortom, heel mooie op maat gemaakte intelligente grootkeukens.

Monteur_oven_binnen.jpg

Wat ga je doen?

Zoek je een leuke, professionele organisatie waar je tijdens je MBO opleiding installatietechniek, elektrotechniek, koeltechniek, mechatronica of metaalbewerking het mooie vak van de groot keukentechniek in de praktijk wilt leren? Wij bij Metos vinden het heel leuk om je de kneepjes van het vak te leren! Je kan bij ons terecht voor een leer/werkplek of voor een stage, die afhankelijk van je studie in de buitendienst zal plaatsvinden.

Kom je uit het westen of zuiden van Nederland dan komen we graag met je in contact. In deze regio’s gaan er de komende jaren een aantal monteurs met pensioen en zij leiden graag hun opvolgers op. Weet je het nog niet zeker of Metos iets voor jou is, kom een dag meelopen om te ervaren wat wij voor jou kunnen betekenen.

Wat breng je?

 • Je volgt een technische opleiding op MBO niveau;
 • Communicatieve vaardigheden en de beheersing van de Nederlandse taal;
 • Technisch en logisch inzicht;
 • Teamspeler met een oplossings- en resultaatgerichte instelling;
 • VCA diploma of de bereidheid deze te halen.
 • Woonachtig in Noord-Holland, Zuid-Holland, Brabant of Limburg.
landingspagina_praktisch.jpg

Wat krijg je?

 • Salaris afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring.
 • Interne en externe opleidingsmogelijkheden.
 • 40-urige werkweek waarvan je in de BBL 1 dag per week naar school gaat.
 • Royaal verlof: 41 dagen (27 vakantiedagen, 13 ADV dagen en 1 duurzame inzetbaarheidsdag volgens CAO Metalektro) op basis van 40 uur;
 • Korting op een fitness abonnement.
metos-bus.JPG
Website_Leonie Westendorp_Interim

Nieuwsgierig geworden?

We kunnen ons voorstellen dat je misschien nog een prangende vraag hebt, of dat je in contact wilt komen om wat te bespreken.
Onze collega Leonie (HR) staat voor je klaar, zodat je met een goed gevoel jouw sollicitatie de deur uit kan doen.

Leonie bel je op: (+31) 088 024 2322 of mail je op leonie.westendorp@metos.nl

Wil je dat we jou bellen?

*Verplichte velden