Terug naar het overzicht

HOTEL V FIZEAUSTRAAT

AMSTERDAM

32
HOTEL_V_RESTAURANT_DEMO032.jpg

HOTEL V FIZEAUSTRAAT AMSTERDAM

Hotel V - Fizeaustraat - Amsterdam

Hotel V in Amsterdam is een 4-sterren hotel met een lange historie. Het familiebedrijf draagt al 12 generaties lang het authentieke en inspirerende karakter van de stad uit. Hotel V wil haar gasten laten genieten van de stad zoals zij doen, eten, drinken en slapen hoort hierbij. Bekijk de onderstaande foto's van het prachtige resultaat.

Samen met de ontwerpers van het hotel en de keukenbrigade heeft Metos een optimale indeling van de keuken gerealiseerd met een open en  authentiek karakter in stijl met restaurant. Alle keukenapparatuur is met zorg ingedeeld en geplaatst, hierdoor hebben de koks veel werkruimte en een optimale routing in de keuken. De spoelkeuken is efficiënt ingericht met een automatische PRM voorspoelunit. Een slimme en milieuvriendelijke Metos-innovatie waarmee het hotel veel energie, water en arbeidsuren bespaart.

Metos is trots op het resultaat.

Meer informatie

Wilt u weten wat Metos voor uw bedrijf kan betekenen? Neem eens vrijblijvend contact op met een van onze enthousiaste verkoop adviseurs via 088 – 0242 300 of verkoop@metos.nl. 

LAVERHOF 04 / 10 / 2021 Volgend bericht