Terug naar het overzicht

JUMBO

LEIDSCHE RIJN

39
jumboleidscherijn1.jpg

Jumbo Leidsche Rijn

Het project

De koks en versspecialisten van Jumbo laten de klanten kennis maken met het beste op het gebied van lekker en gezond eten. Bijvoorbeeld in de nieuwe La Place wereldkeukens waar maaltijden vers bereid worden, zoals handgemaakte sushi rolls, vers gedraaide pasta en gezonde salades. Je kunt hiervan genieten in het Foodcafé, via de cateringservice of het mee naar huis nemen. In de categorie vers zijn er slow-cooked vleesgerechten uit eigen keuken, zoals beenham, pulled chicken, pulled pork en veel verse vis direct van de afslag. Ook worden smakelijke Mexicaanse maaltijden en snacks vers bereid, zoals krokante nacho’s met kaas en guacamole en taco’s met verse salsa.

De uitdaging van dit project was de zeer korte termijn van 2 maanden, waarin de projecttekeningen zijn gemaakt en alle apparatuur is geplaatst. Metos heeft onder andere alle RVS werkbanken, crushed ice bakken, transportwagentjes mogen leveren. Voor in de slagerij zijn de werkbanken geleverd met een bovenblad geheel van teflon en ook de bakkerij heeft speciaal aangepaste werkbanken. De visafdeling beschikt over een professionele visfriteuse (gehele bakband). Het sushi concept is een bestaand concept, welke Metos bij meerdere Jumbo vestigingen heeft geleverd. Voor de nieuwe Mexicaanse en Aziatische concepten hebben wij uiteraard meegedacht met Jumbo over de mogelijkheden op het gebied van professionele keukenapparatuur. Voor de spoelkeuken is een nieuwe indeling en apparatuur geadviseerd en geplaatst, Jumbo Leidsche Rijn heeft gekozen voor Zweedse kwaliteit met voldoende capaciteit voor de keukenbenodigdheden zoals schalen, pannen, e.d. Ook bij deze vestiging van Jumbo is het eindresultaat geweldig!

MILITAIR REVALIDATIE CENTRUM AARDENBURG 09 / 04 / 2021 Volgend bericht