Terug naar het overzicht

TUINCENTRUM LEURS

Venlo

03
Leurs Venlo verkleind (2).jpg

Tuincentrum Leurs

Het project

Tuincentrum Leurs heeft in samenwerking met Metos het bestaande tuincafé omgezet van een zelfbedieningsconcept naar een bediend concept. Metos heeft hier de professionele keuken volledig op afgestemd. Voor alle gerechten zijn kookprocessen vastgesteld, de Metos combisteamers zijn volledig voorgeprogrammeerd ter ondersteuning van de medewerkers. De medewerkers zijn tijdens implementatie begeleid door een Metos kok en hebben gezamenlijk een mooi resultaat neergezet.

Na het succes van het tuincafé had tuincentrum Leurs de wens om hier een geheel nieuw concept naast neer te zetten. In overleg met de klant en Metos is het Pasta en Pizza concept ontstaan. Samen met een interieurbouwer is het interieur ontworpen voor de keuken en uitgifte. De uitdaging was hierin ook de bewaking van het concept omdat de keuken bij uitbreiding van het concept weer moest groeien, en de ruimte beperkt was. Vanwege specifieke eisen van de gemeente aangaande het luchtklimaat is ook samengewerkt met de betreffende leverancier om ook dit in goede banen te leiden. Er is een mooi concept gerealiseerd voor pasta pizza en ijsjes (bij mooi weer op het terras). Alles wordt live voor u klaargemaakt. Eet smakelijk!

JUMBO LEIDSCHE RIJN 09 / 04 / 2021 Volgend bericht

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en gerichte advertenties te kunnen tonen via derde partijen. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken in de cookie policy. U kunt de cookies toestaan door op "Accepteren" te klikken.