Terug naar het overzicht

METOS iCombi CLASSIC 6 1/1 Electro

6231028 | LHD / RHD, tot 100 maaltijden per dag

  • ClimaPlus voor actieve klimaatregeling in de oven
  • Zelfreinigend
  • Intuïtief bedieningsconcept

De Metos iCombi Classic 6 is een multifunctionele combi steamer die een onmisbare toevoeging is aan iedere keuken. Tegelijkertijd op 6 niveau’s koken, stomen, grillen, braden, bakken, roken, pocheren en blancheren. Serveer tot wel 100 maaltijden per dag, bereidt met de Metos iCombi 6.

Robuust, sterk en efficient. Én makkelijk te bedienen door middel van een intuïtief draaiwiel met pushfunctie. Tevreden met een bereikt resultaat? Dan kunt u het bereidingsproces tot 12 stappen opslaan zodat u het resultaat makkelijk weer kunt bereiken en de bediening makkelijk kunt overdragen aan minder ervaren personeel.

De iCombi Classic 6 is uitgerust met veel innovatieve techniek die zich aan iedere omstandigheid aan kan passen en die voor een perfect resultaat zorgen. Iedere keer weer en altijd hetzelfde resultaat.

Innovatieve techniek zorgt ook voor een heel gering energie verbruik. Gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Schoonmaken is kinderwerk door de tussentijdse zelfreinigende functie.

Onze apparatuur en werkbladen zijn ontwikkeld door en met chef-koks. Hierdoor zijn onze producten afgestemd op de wensen en eisen van hedendaags keukenpersoneel en is er nagedacht over optimale ergonomie en efficiëntie.

Bij Metos draait alles om kitchen intelligence; Hoe halen we het hoogste rendement uit een keuken? Hoe zorgen we voor een duurzamer energieverbruik? Hoe zorgt u dat al uw personeel veilig kan werken in de keuken? Welke apparatuur heeft u nodig om uw rendement te verbeteren?

Wij denken graag met u mee en gebruiken onze ervaring in grootkeukens graag om u vrijblijvend te adviseren. Neem contact met ons op als u vragen heeft of benieuwd bent naar prijzen.

Uitrustingskenmerken

ClimaPlus: De actieve klimaatregeling in de ovenruimte, die permanent de vochtigheid mengt, regelt en voor een effectieve ontvochtiging zorgt met tegelijkertijd hogere productiviteit, bereidingskwaliteit en een lager energieverbruik. De instelling van de vochtigheid vindt plaats in 10%-stappen en kan voor nauwkeurig handmatig bereiden via de digitale weergave worden gevolgd

Dynamische luchtcirculatie in de ovenruimte door reverserende ventilator met vijf handmatig programmeerbare ventilatorsnelheden. Uit de geoptimaliseerde energietoevoer resulteren gerechten die gelijkmatig gaar worden en korte bereidingstijden.

Krachtige stoomgenerator voor optimale stoomproductie, ook bij lagere temperaturen van onder de 100 °C

Geïntegreerde, onderhoudsvrije vetafscheiding zonder extra vetfilter

Cool-downfunctie voor snel afkoelen van de ovenruimte met een ventilatiewiel

Kerntemperatuurmeting met een kernthermometer en optionele positioneerhulp (toebehoren)

Delta-T-bereiding voor bijzonder efficiënte bereiding van gerechten met minimaal kookverlies

Digitale temperatuurweergave, instelbaar in °C of °F, weergave van ingestelde en werkelijke waarden

Digitale indicatie van de vochtigheidsgraad ovenruimte en tijd, indicatie van streef- en werkelijke waarden

Individuele programmering van max. 100 programma’s met bereidingsprocessen op één of meer niveaus met tot wel 12 verschillende stappen

Individuele aanpassing van de bereidingsparameters tijd, temperatuur en vochtigheid van een programmastap tijdens een lopend programma

Eenvoudige overdracht van bereidingsprogramma’s op andere kooksystemen per usb-stick

Geïntegreerde handdouche met automatisch terugtreksysteem en schakelbare functie van sproeistand naar enkele straal

Energiebesparende, duurzame led-verlichting in de ovenruimte met hoge kleurweergave voor het snel herkennen van de toestand van de te bereiden etenswaren

Kookprocessen

Koken, stomen, stoven, pocheren

Fornuis functies: bakken, grillen, braden

Oven functies: bakken, afbakken

Frituren zonder olie

Rijzen (in een vochtig klimaat)

Finishing®

Sous vide bereidingen

Specificaties

Formaat: 850x842x754 (bxdxh)

Gewicht: 93Kg

Capaciteit: 6x 1/1 GN

Aantal maaltijden per dag: 30-100

Inschuiven lengte richting: 1/1, 1/2, 2/3, 1/3, 2/8 GN

Aansluitingen: Gas, water, electra

Watertoevoer R 3/4”

Waterafvoer DN 50

Aansluitwaarde 10.8 kW

Zekering 3 x 16 A

Netaansluiting 3 NAC 400 V

Vermogen ‘Hetelucht’ 10.25 kW

Vermogen ‘Stoom’ 9 kW

Contact opnemen?

*Verplichte velden