Koelen

Koelen en vriezen is niet weg te denken uit het professionele horecabedrijf. Het waarborgt hygiëne en kwaliteit bij het bewaren van ingrediënten en gerechten en draagt bij aan de smaakbeleving bij het uitserveren van bijvoorbeeld salades, desserts en dranken. Metos horeca keuken koeling stelt u in staat professioneel te werken en te presenteren.

Koelen

Wat kan Metos betekenen op het gebied van koeling in de horeca?

U kunt bij Metos apparatuur voor horeca koeling kopen, maar het leasen van horeca koeling is ook mogelijk. Metos biedt tevens voordelige tweedehands horeca koeling met garantie aan. Voor reparatie van horeca koeling is de Metos servicedienst beschikbaar, inclusief 24/7 bereikbaarheid bij calamiteiten. Heeft de monteur meer tijd nodig voor het vervangen van de defecte horeca koeling onderdelen, dan plaatst Metos kosteloos een vervangend apparaat.

Koeling in de horeca: strenge eisen

Hygiëne en voldoen aan de HACCP-eisen liggen tegenwoordig onder een vergrootglas in de horeca. Koelen van ingrediënten en gerechten is dus extra belangrijk. Professionele horeca koelapparatuur is een belangrijke schakel in het bereiken van voedselveiligheid volgens de normen van de Voedsel en Warenautoriteit en de hygiënecode voor de horeca.

Koelkasten
Wandkoelingen
Werkbanken

In contact komen?

*Verplichte velden