-
Onze grootkeukens en apparaten worden met veel deskundigheid geïnstalleerd. Om het rendement te halen van de verschillende apparaten is het belangrijk te weten hoe ze werken. Hiervoor hebben wij diverse kookdemonstraties ontwikkeld.
Het programma wordt gegeven door een ervaren chef die reeds op vele locaties de gebruikers begeleid heeft en daardoor ervaringen van andere klanten kan gebruiken en overbrengen.
Het doel is om de gebruiker vertrouwd te maken met de functies, mogelijkheden, beperkingen en risico’s van de apparatuur en kennis te maken met de mogelijke werkmethodieken. Hierdoor maken we de keuken veiliger, makkelijker en zorgen we voor meer rendement door efficiëntie.
Door het volgen van een kookdemonstratie vergroot u uw kennis van uw apparatuur, maar ook:
- Verhoogt u uw productiviteit
- Spelen we samen in op het voorkomen van foodwaste
- Worden gebruiksgemak en werkplezier vergroot
- Ergonomie. We denken mee in het verbeteren van de routing in de keuken
- Beter opgeleid personeel zorgt voor kwalitatief betere gerechten en tevredener gasten
- Juist gebruik voorkomt storingen en stilstand. Uw primair proces is beter gewaarborgd
- Dragen we oplossingen aan om apparatuur effectiever in te zetten, zodat er beter om gegaan kan worden met personeelstekorten
Wij worden gedreven door innovatie en de passie voor verbetering. Dat beperkt zich niet tot het steeds blijven optimaliseren van ons aanbod in apparatuur, maar vooral onze filosofie over verschillende keukens. Hoe halen we het hoogste rendement uit een keuken? Hoe zorgen we voor een duurzamer energieverbruik? Hoe zorgt u dat al uw personeel veilig kan werken in de keuken? Welke apparatuur heeft u nodig om uw rendement te verbeteren?
Wij kunnen onze demonstraties en trainingen in Deventer of op uw eigen locatie aanbieden. Het voordeel van het volgen van het bezoek in Deventer is dat wij een zeer divers scala aan apparatuur kunnen demonsteren, we maken gebruik van de nieuwste professionele apparatuur en op hetzelfde moment kunt u kennis maken met onze organisatie.
Het voordeel van het verzorgen van een training op uw locatie is dat we kunnen werken met uw eigen apparatuur, zo kunnen we samen zoeken naar oplossingen binnen de mogelijkheden van uw keuken en u kunt direct de opgedane kennis met uw team in praktijk brengen.
Het programma van de demonstratie of training kan in overleg worden opgesteld. Soms bent u op zoek naar een algemene capaciteitsdemonstratie om te zien wat er allemaal mogelijk is met een apparaat. Maar uw wensen en behoeften kunnen ook heel specifiek zijn, dan gaan we samen op zoek naar de beste invulling van de demonstratie
Vraag naar de mogelijkheden bij uw accountmanager of bij onze afdeling verkoop